Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Twee maanden na de verkiezingen en nog geen regering in zicht: zo staan de zaken er nu voor

Bijna twee maanden na de verkiezingen van 26 mei, en de regeringsonderhandelingen op federaal en Vlaams niveau zijn nog altijd niet in gang getrokken. Interne perikelen en wankele partijvoorzitters bemoeilijken de situatie nog. 

36 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    De trado partijen hebben de regering moedwillig laten vallen om N-VA buiten te krijgen. Daarna hebben ze géén vervroegde verkiezingen gewild om N-VA wind uit de zeilen te houden. En nu komt De Croo zijn beklag doen dat iedere maand zonder regering ons 150 miljoen euro kost. Zo pervers en misleidend kunnen trado's zijn.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Toch raar PS en N-VA kunt het wel met elkaar vinden in de zaak van Land Invest maar een regering vormen dat gaat dat niet !
  • richard cornelissens

    5 jaar geleden
    In het land der blinden is éénoog koning
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    De winnaars van de verkiezingen moeten regeren, derest moet zitten en zwijgen.
  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    De nva en De Wever zien het niet meer zitten. Onder hun leiding zijn we met de vorige regering van de drop in de regen terecht gekomen . De houdbaarheid van Bartje is verstreken en hij weet het . Hij probeert nog wat extra postjes te versieren , want daar draait het bij nva om , postjes,postjes,postjes, vraag het maar eens aan anna, Gilbert,Marc en andere stefans.