Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Fabrizio praat voor het eerst over zijn zoon: “Ik kijk wél om naar hem! Dit gaat nog eindigen in een zware depressie”

ShowbizzFabrizio (26) heeft de bodem bereikt. De vele verhalen - dat hij een geheime zoon heeft naar wie hij niet omkijkt, en dat hij sinds de breuk met Pommeline vrouwen behandelt als wegwerpproducten - laten littekens na bij de stoere ‘Temptation’-bink. “Iedereen vindt mij een smeerlap, ik krijg dit nooit meer rechtgetrokken”, zegt hij radeloos.

25 reacties

  • Erik erik hannes

    5 jaar geleden
    Geef zulke mensen toch geen aandacht
  • Joeri Declercq

    5 jaar geleden
    Ik lach mij een breuk. Vrouwen zijn geen speelballen,, mannen wel of wa? Feit dat die vrouwen op zo'n mannen vallen zegt al genoeg over de vrouw zelf. Ik heb veel gezien met ne vriend die er goed uitziet maar player is tot en met en hoe die meisjes aan zijn lippen hangen,, zo erg dat ze het zelfs niet meer aantrekken dat hij op een ander gaat als hij maar terug komt. Nest zielig om u daar in te verlagen.
  • Pauline De Wilde

    5 jaar geleden
    Mensen jullie zijn allemaal zo bevooroordeeld, jullie kennen het hele verhaal niet eens, laat hem toch, en als die een zoon heeft.. okee misschien wilt hij die uit de media houden tegen de haat en bedreigingen die zijn zoontje zou krijgen... Lijkt mij een normale actie..
  • Jonas Lapere

    5 jaar geleden
    En de vrouwen waar hij het met deed waren ook players maar dan vrouwelijke iedereen dat mee doet aan zulke onnozele programmes zijn niet te vertrouwen punt
  • Glenn Verbeeck

    5 jaar geleden
    Het is wel zo dat dat mens die zaken zomaar niet moet vertellen over hem. Enkel hij en het hoopje dames weet wat er echt gebeurde en dan nog is het zijn leven en doet hij wat hij wil.