AFP
Volledig scherm
© AFP

Nissan wil wereldwijd 10.000 jobs schrappen

De Japanse autobouwer Nissan is van plan om aan te kondigen dat er wereldwijd 10.000 banen verdwijnen, of meer dan 7 procent van de 139.000 Nissan-medewerkers. Dat melden verschillende Japanse media op basis van bronnen in het bedrijf. 

4 reacties

  • Vital Verstraten

    5 jaar geleden
    Nissan België zijn oplichters, een nieuwe auto gekocht, vanaf week 1 elektrische problemen waardoor steeds lege batterij. De dealer CORTVRIENDT in maaseik houd u 3 jaar aan het lijntje zonder het probleem op te lossen, en dan sta je daar. Nissan België heeft niet het fatsoen om dit probleem op te lossen. Ze sturen zelfs nog reclame voor een nieuwe auto, hoe naïef en vals kan men zijn! Bende oplichters.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Er is maar een land die de voorspelling ernst neemt en dat is Duitland,je zien en hoort anders niks in de autobranche dat er banen en niet een klein beetje geschrapt worden.Leve het E voertuig ,maar men zal de tol meer dan ooit betalen voor wie niet gelooft,zuivere lucht zal men hebben ,maar met lucht koop je niet je stuk vees en ga je niet naar de bakker,is dan nog maar de vraag of al diegene met een Peugeotje zich nog een wagen kunnen veroorloven.Minstens 600000 werklozen bij in 10 jaar
  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    2 Nissan gehad: 1 King Cab 2.5 diesel 4x4 en ruim 380.000 km mee gedaan zonder 1 probleem. 1 Pathfinder 2.3 D en daar 275.000 km mee gedaan. Het enige probleem was 1x een slang van de servostuur lek. € 90,- kosten. Verder uitsluitend op tijd onderhoud gehad. Technisch gezien topkwaliteit. Geen zoetlopende kettingaandrijving.
  • Renee Gaillard

    5 jaar geleden
    Sta ik niet versteld van. Nooit meer een Nissan !