.
Volledig scherm
. © rv

Rowe en Martin bieden hun excuses aan in dubbelinterview nadat ze uit Tour worden gezet, Jumbo-Visma en Ineos gaan in beroep

Tour de FranceLuke Rowe (Ineos) en Tony Martin (Jumbo-Visma) zijn door de wedstrijdjury uit de Tour gezet. De Duitser reed Rowe bijna de kant in toen de Brit het treintje van Jumbo wilde passeren. Een vreemd manoeuvre dat beide renners uiteindelijk zuur opbreekt. Team Ineos en Jumbo-Visma gaan in beroep. Rowe en Martin bieden hun excuses aan in een dubbelinterview. “We zaten tegen onze limiet door de hitte.” 

101 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    Pat Debal, die hielden hun handen thuis en deden het minder opzichtig. Martin ging zelfs 3x Rowe hinderen, 2x van de baan af waarvan Rowe bijna ten val kwam. Rowe ging zga buiten beeld maar nog net zichtbaar in vertaagde beeldmodus, bij Martin langs , greep opzij in de hals en gaf nog eens een stomp onderaan de kaak. Wel, de uitsluiting is dus wel terecht. Tersptra deed destijds ook zoiets bij Wijnants, die verder wel zijn handen thuis hield. terpstra werd uitgesloten. Het is het reglement.
  • peter destoop

    5 jaar geleden
    wie dit circus nog geloofwaardig vind moet zich laten nazien. Hollanders winnen de amstel, italianen in de giro ...... wees gerust zondag staat er een fransman op het ereschavot. Zeg dat Macron het gezegd heeft.
  • marc van de poel

    5 jaar geleden
    De chauvinistische Tour de France wedstrijdjury doet er alles aan om de twee grootste opponenten van Pineau en Alaphilippe te verzwakken. Als de 2 Franse chou-choukes maar uit de wind gezet worden. Kruiswijk en co worden net voor de start gecontroleerd. Voor de show controleert men Allaphilippe 6 uur voor de start. Alsof men dan iets vindt..
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    De toeschouwers staan half op de baan, die horen daar niet. Wat ga je zeggen als een kind een renner doet vallen... Onterechte uitsluiting, geldboete had streng genoeg geweest.
  • Pat Debal

    5 jaar geleden
    De ploeg van Lefevere heeft ook renners opgehouden een werden niet gestraft maar ja er staat een Fransman op kop dan mogen ze alles