Bob Dylan
Volledig scherm
Bob Dylan © EPA

Bob Dylan bedroog alle vrouwen waar hij een relatie mee had: “Voor hem is maar één iemand belangrijk: hijzelf”

CelebritiesBob Dylan (78) en de vrouwen. Hij heeft talloze liedjes gezongen over vrouwen. Maar over wie had hij het dan? Want Dylan had vaak verschillende relaties, verschillende vrouwen, op hetzelfde moment.

8 reacties

  • Rania Desaegher

    4 jaar geleden
    Lees de Bob Dylan kronieken en bekijk de documentaire van Scorcese, een fenomenaal artiest , zeer eigenzinnig maar uniek met legendarische hits. Een echte artiest en een icoon uit mijn jeugd.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    De persoon Dylan heeft mij, net als al de andere grote artiesten nooit ge-interesseerd. Het gaat mij om de muziek, en die was geweldig. Wat zij allemaal in hun privé-leven doen, is alleen interessant voor de roddelbladen en fans. Die verafgoden popartiesten en helden, iets wat mij totaal vreemd is.
  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    De film werd indertijd in verkorte versie op de VRT uitgezonden en Dylan stelt zich twee uur lang aan als een klein kind. Ontluisterend om te zien. Achteraf heeft hij de film voor goed teruggetrokken. Verstand komt met de jaren neem ik aan.Anderzijds moeten mensen eindelijk eens leren begrijpen dat iemands karakter en zijn kunst twee verschillende zaken zijn.Ik wil Dylan graag op m'n draaitafel , maar hoef hem zeker niet als vriend. Help ,nee, er lopen al idioten genoeg rond in m'n buurt.
  • Ivan Willems

    5 jaar geleden
    Zijn songs zijn oké. Maar zijn narcistisch kantje kende ik niet. Awel, voor mij althans heeft hij afgedaan indien het de waarheid is wat ze schrijven over hem in dit artikel.
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Wie geld heeft denkt dat de nulmeridiaan door zijn gat loopt.