Bizar ongeval: bestelwagen knalt op gevel, bestuurder belandt onder eigen wagen

© BFM

© BFM

© BFM

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Bij een zwaar verkeersongeval op de Kloosterbaan in Arendonk is zondagochtend rond 1.30 uur een 28-jarige man uit Beerse levensgevaarlijk gewond geraakt. De man verloor de controle over het stuur van zijn bestelwagen en knalde tegen de gevel van een huis. Hij belandde daarna onder zijn eigen auto.

ph

De bestelwagen werd weggeslingerd en kwam tot stilstand op het midden van de rijbaan. Toen buurtbewoners toesnelden om hulp te bieden bleek er niemand in de bestelwagen te zitten maar werd een zwaargewond slachtoffer aangetroffen onder het voertuig.

Hierdoor bestond aanvankelijk de vrees dat de bestelwagen een toevallige passant had aangereden en dat de bestuurder de benen had genomen. Onderzoek leerde dat dit totaal niet het geval was. Hoe de bestuurder onder zijn eigen voertuig is terechtgekomen blijft onduidelijk.

De toestand van het slachtoffer was zondagvoormiddag levensbedreigend. Hierdoor kon hij ook nog niet verhoord worden. De Kloosterbaan in Arendonk bleef enkele uren afgesloten voor het verkeer. In de gevel van de aangereden woning zit er een gat onder het raam. De woning moest niet gestut worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen