Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Zorgelozer zomeren: zo ga je om met verveling

De zomervakantie is in volle gang. Eindelijk tijd om te genieten van langverwachte qualitytime. Maar wat als ruzies, verveling of teleurstelling ook tijdens een welverdiende vakantie de kop opsteken? Deze week vertellen experts An Coetsiers en Roxanne Chorkawa hoe je met zo’n euvel omgaat. Vandaag: verveling.

4 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Wat is verveling, Heb je al eens weken blijven stilzitten? Of dagen niet zeggen? Of aan niets denken? Da's geen verveling hoor, da's pas het sublieme antwoord op wat de wereld om ons heen doet. Heb je al geprobeerd je met NIETS bezig te houden. Dan komt er een glimlach over mijn lippen, want ik kan dat. En als ik een flauwte heb, ja dan hou ik mij bezig met te leren tekenen. Het moet wel goed zijn want de kleinkinderen vragen om alles te tekenen. Waardering heb ik al. Roem hoef ik niet.
  • luc holvoet

    4 jaar geleden
    Deze zomer onze reis afgezegd. We zijn 2 dagen ver in het verlof en ik verveel me nu al steendood.
  • Eva Munet

    5 jaar geleden
    Haha! U vervelen?! Oh maar ik heb daar veel oplossingen voor! De afwas, de was opplooien, het stof afdoen, stofzuigen, de vloer boenen en het onkruid in de tuin wieden!
  • Gerd Peeters

    5 jaar geleden
    Als kinderen hun vervelen in de vakantie, ruim je kamer op, help je moeder in het huishouden. Je zal je niet meer vervelen dan.