BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Crewleden Tomorrowland dealen drugs op terrein

Een aantal medewerkers van Tomorrowland dealt drugs op het terrein. Dat zeggen crewleden in een undercoverreportage van VTM Nieuws. Op twee weekends heeft de politie in totaal 61 dealers opgepakt op het terrein, maar daar zat geen enkele medewerker bij.

130 reacties

  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Een tip !!!!!! de drugs zijn al op het terrein LANG voor het festival. Heb enkele jaren terug van jongeren horen zeggen dat bij het opslaan van hun tentje er onder het gras een blikken doos gevonden is met......ja !!!!!!! ze hebben het weggekapt die rotzooi.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Stop deze waanzin overal . Overal moeten buurtbewoners vluchten voor dergelijke walgelijke toestanden en afstompend kabaal gedurende 12 uur of meer.... In sommige steden doen ze zelfs zoiets in de bebouwde kom voor 20.000 bezoekers. Regelrechte terreur door het stadsbestuur die zoiets vergunt. En ja ook daar loopt het over van de drugs! Bewoners betalen grondlasten en belastingen en we moeten dat allemaal maar slikken?
  • jean pierre Tibermont

    5 jaar geleden
    Heel dat boenke boenke gedoe sluiten dat is de enigste oplossing met muziek heeft dat nog weinig te maken D'J s zijn niets anders dan knopkensdraaiers !!!
  • Steven Vanneberg

    5 jaar geleden
    Ik hoor nooit iets over Werchter, Dranouter, Graspop,... Daar val je omver van de wietgeur alleen al, en er is daar ook andere stuff te krijgen.
  • Veerle Bremiken

    5 jaar geleden
    Mijn dochter en haar vriend zijn tweede weekend met vrienden naar TML geweest... Nieuwe mensen leren kennen en hun goed geamuseerd. Niemand zien vechten, niks gestolen... Toen ik haar vroeg waren er geen mensen die drugs genomen hebben? Ja mama zoals overal maar geen enkele van die mensen heeft ons lastig gevallen. Iedereen was vriendelijk! Bewijs dat meerdere culturen wel met elkaar kunnen omgaan. Zoveel volk, zoveel culturen bij elkaar en alles goed verlopen. Super!!!!