Ruben: “Je hoeft heus geen expert te zijn om de meeste klussen zelf te doen. Belangrijker is dat je je op voorhand goed informeert,  de rest leer je al doende.”
Volledig scherm
Ruben: “Je hoeft heus geen expert te zijn om de meeste klussen zelf te doen. Belangrijker is dat je je op voorhand goed informeert, de rest leer je al doende.” © CHTER

Ruben renoveert zelf herenhuis in Leuven: het resultaat is fenomenaal

LiviosIn de rand rond Leuven wonen Ruben en Dorien in een statig herenhuis uit 1937. Vandaag heeft het rijhuis drie mooie verdiepingen en een gezellige tuin. En dat is de verdienste van Ruben zelf. De afgelopen jaren pakte hij kamer per kamer aan. Bouwsite Livios ging luisteren naar zijn verbouwervaringen.

19 reacties

  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Verkopen voor anderhalf miljoen! Wat in Amsterdam kan, kan ook ...
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    arend: het grote verschil is dat onze ouders x aantal familieleden hadden waar ze eerst gingen helpen in de bouw en zodoende het vak leerden. Als zij dan gingen bouwen hadden ze hulp terug van al die familieleden. Toen had een gemiddeld gezin 6 kinderen, en nu? Je kan dat niet meer vergelijken... Als je nu wil verbouwen sta je er vaak ècht alleen voor.
  • curfs christel

    5 jaar geleden
    Wauw, heel mooi gedaan.
  • Nancy Diegem

    5 jaar geleden
    PRACHTIG GEDAAN, RUBEN, zoveel is zeker !!! Zelf heb ik ook een "Ruben" in huis die veel kijkt en geleerd heeft van Roger uit Dobbit TV en Magazine.
  • robbe vanhoutte

    5 jaar geleden
    P. De Cleyn in jouw reactie zie ik jalousie, frustratie,...ik lees nochtans veel ik.. Goed gedaan Ruben..