Dimitri Verhulst.
Volledig scherm
Dimitri Verhulst. © Joris Casaer

Forum der Joodse Organisaties dient klacht in tegen Dimitri Verhulst na column in ‘De Morgen’

ShowbizzHet Forum der Joodse Organisaties (FJO) gaat een klacht indienen tegen schrijver Dimitri Verhulst, vanwege een column in De Morgen. Volgens het FJO deed Verhulst er antisemitische uitspraken en dat kan niet door de beugel, zo vindt de organisatie.

67 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    @ Helen Clinton, 2de poging, er is een "STAAT"... waar het vendelzwaaien en vlaggengroet NIET de hoogste goed en prioriteit IS... maar de "zorg" voor het volk...
  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Pure poging tot intimidatie.Gelukkig maken ze hiermee geen enkele kans in Belgë.Dat is toch wel een heel sterk punt in ons land.Ik zou mocht ik van Verhulst zijn ook tegenklacht indienen wegens laster en eerroof en zo mogelijk wegens tergend en roekeloos geding.Ook alle bewijsbare schade op hen verhalen.Agitatoren als Freilich of Jahjah brengen ons land ,noch de rest van de wereld iets bij.
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Natuurlijk is er geen "beloofde land", want dit is een religieus-politieke usurpatie om een stuk land op te eisen en deze zogezegd goddelijke belofte berust op een mythe en kan nooit wetenschappelijk bewezen worden.
  • Hubert Wouters

    5 jaar geleden
    Het FJO heeft gelijk. Dmitri Verhuist moet zijne mond dichthouden en in plaats daarvan deftige boeken schrijven. Ik heb er twee van hem gelezen, waarvan er een verfilmd werd, en ze trekken op niks.
  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Alleen de staat Israël mag blijkbaar de joodse religie, het joodse volk en de joodse staat op zo'n manier mixen dat het hen toegestaan is om andere volkeren op mensonwaardige manier te onderdrukken maar de jodenvervolging in te roepen om kritiek hierop af te wentelen. Ik denk dat zijn beschrijving een mooie weergave is van het werkelijke gedrag van de Joodse staat de afgelopen 40 jaar.