Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © iStock

Aannemers hebben volle orderboekjes: “Bouw draait op volle toeren”

binnenlandDe orderboekjes van bouwbedrijven voor het najaar zijn goed gevuld. Dat blijkt uit de barometer van Bouwunie, die zelfstandigen en kmo's uit de sector vertegenwoordigt, voor het tweede kwartaal. "Voor de meeste bouwbedrijven zit de zomervakantie erop. En het belooft meteen hard te gaan want er is veel werk", klinkt het.

10 reacties

  • jo vandenberghe

    5 jaar geleden
    Betonstop?Wat?
  • mieke vermeulen

    5 jaar geleden
    Jammer genoeg worden de merendeel van de overheidsgebouwen nog altijd uitgevoerd door buitenlandse bouwbedrijven zonder rekening te houden met eigen bouwbedrijven hier in Belgie .
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Je ziet het aan de prijzen die sommigen zonder gene durven vragen, hebben ze de opdracht kassa kassa en anders werk genoeg.
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Hoe lang nog voor de val?
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Door ongepaste paniek wordt nu volop gebouwd op plaatsen waar er niet veranderd door de beton stop. Maar de dit beeld vraagt om een versnelde in voering van de beton stop voor open vlakte in en rond de huidige bewoonde kern van een gemeente,. Want de volgende stap gaat zijn dat bouwpromotoren , de in het verleden verworven speculatie gronden versneld gaan verkavelen. Met als gevolg dat wat nu nog landbouwgrond is in een gemeente versneld bebouwd gaat worden. Wat voor een nieuw te kort gaat.