REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Canadese politie vindt lichamen van tieners die verdacht worden van drievoudige moord

De Canadese politie heeft twee lichamen gevonden die vrijwel zeker van de twee tieners zijn die sinds vorige maand in heel het land gezocht worden voor drievoudige moord. Dat heeft een politiewoordvoerster gezegd op een persconferentie in Winnipeg, de hoofdstad van de provincie Manitoba. “De zoektocht is voorbij”, klonk het.

44 reacties

  • Tess Cappaert

    5 jaar geleden
    Er zijn wel degelijk serie doders die zelfmoord plegen als ze weten dat ze bijna gepakt zijn.
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    De vragen nu zijn: Dood door schuldinzicht (zelfmoord)? Dood door media-aandacht? Al dan niet met schuldinzicht Dood door 'de wildernis'? Door ondervoeding of wilde dieren/natuurongeval
  • Peter Schijven

    5 jaar geleden
    Een aantal reageerders hieronder denkt dat je alleen maar kunt doodgaan door vermoord te worden of door zelfmoord te plegen. Er zijn legio andere manieren om te sterven en zeker in de wildernis. Als zij niet door een (ijs)beer verslonden zijn is pure ontbering een heel waarschijnlijke doodsoorzaak. Wat dacht u van onderkoeling? Hun kleding kan doorweekt zijn geraakt na een hoosbui of in de rivier terecht te zijn gekomen. Met doorweekte kleding overleef je niet zo lang in een koude nacht.
  • ETIENNE BOECKX

    5 jaar geleden
    Hebben die twee dan zelfmoord gepleegd ? Want ik kan echt niet meer aan jullie verhaal aan uit. Die twee worden gezocht voor 3 vorige moord zonder bewijzen dat zij het gedaan hebben, en nu vinden ze die 2 zelf dood en zeggen jullie einde verhaal ? Waar baseren jullie het hele ongelooflijke verhaal op dat die twee jongens moordenaars zijn. Ik denk dat daar een seriemoordenaar rondloopt.
  • Miranda vd Bemt

    5 jaar geleden
    Maar hoe zijn de 2 om het leven gekomen?Waren masters in survival dus wisten waar ze aan begonnen.Klopt iets niet...