Michael Verrips.
Volledig scherm
Michael Verrips. © BELGA

Sheffield haalt doelman Verrips, maar KV Mechelen stapt naar de FIFA

VoetbalDoelman Michael Verrips (22) heeft een vierjarig contract bij Sheffield United getekend. Dat kondigde de Premier League-club aan. KV Mechelen, de ploeg waar Verrips zijn contract eenzijdig verbrak, gaat evenwel niet akkoord met de transfer en stapt zelfs naar Wereldvoetbalbond FIFA.

12 reacties

  • kamiel De Vleeschouwer

    5 jaar geleden
    Mensen wat kunnen jullie leuteren.Regels, consequentie,steun aan Verrips die 4 weken terug nog een enkel deontologisch probleem had. (zie vorige artikels) Verrips is gewoon een huichelaar en een verrader. En als er al schuldige waren, dan zijn het diegenen die geen deel meer uitmaken van KVM.Standaard (omkoperij Waterschei), Anderlecht (omkoperij scheidsrechter in Europese finale), momenteel zwart geld in de clubs. Wie is er gestraft??? Wees zelf consequent mensen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Dat de pers nog zoveel woorden aan KVM vuilmaakt zegt zeer veel over de deontologie die bij de kranten heerst en uit welke ruif de broodschrijvers eten.
  • Petra Segers

    5 jaar geleden
    Ik stel voor dat Verrips een boete betaald voor het eenzijdig verbreken van zijn contract en dan ook officieel vertrekt. Mechelen kan dit geld dan aan het goede doel schenken. Zo gaat het voetbalgeld dan ook eens naar mensen die het nodig hebben.
  • Maria van de Beek

    5 jaar geleden
    "geen correcte transfer" klinkt wel zeer ridicuul uit de mond van een club, die een half jaar lang heel de voetbalwereld inclusief zijn eigen supporters zonder blikken of blozen heeft bedrogen.
  • Alfons Detemmerman

    5 jaar geleden
    Plots moeten de regels gevolgd worden.... OK maar dan ook de degradatie he.... Klein beetje consequentie aub