.
Volledig scherm
. © rv

STVV-supporters kondigen protestactie aan tegen Japans beleid: “Open je ogen voor fans ze sluiten”

Jupiler Pro LeagueDe supportersclubs van STVV kondigen een protestactie aan voor de match tegen Standard. Op Stayen is nu al een eerste spandoek verschenen. Het beleid van de Japanse bazen wordt op de korrel genomen. Aanleiding zijn de resultaten en het gebrek aan inkomende transfers.

5 reacties

  • Jean Pierre Menten

    5 jaar geleden
    Na 2 superseizoenen verkoopt STVV zijn 4 à 5 beste spelers. In hun plaats worden (waarschijnlijk beloftevolle) jongeren gekocht. Dit zorgt voor een onevenwicht in het elftal. De trainer doet er alles aan, maar vecht tegen de bierkaai. De bazen willen PO1 halen. Ik vrees dat het een seizoen tegen de degradatie vechten wordt. Tenslotte zal Brijs ontslagen worden en zullen er paniekaankopen volgen. Van een degelijk beleid gesproken!
  • omer coeckelberghs

    5 jaar geleden
    Jean Pierre Menten: 4?....dit jaar vertrokken...Bezus, De Norre, Tomiyasu, Kamada, Ceballos, De Sart...en waarschijnlijk ook Boli. Zeven basis-spelers op een half jaar...tja...
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Tja, de familie Duchattele was niet goed genoeg nimeet en ze stonden te juigen toen de Japanner kwam.
  • Jean Pierre Menten

    5 jaar geleden
    Play off 1 halen? Je kan niet ongestraft je 4 beste spelers laten vertrekken en ze enkel vervangen door jonge (misschien) talenten. Ik vrees dat het spelen tegen de degradatie wordt. En dan wordt de trainer ontslagen en volgen paniekaankopen. Het ligt echter niet aan de trainer.
  • jeffrey gelders

    5 jaar geleden
    dus... ze vragen de Japanners om hun "ogen te openen" ? zal moeilijk gaan vrees ik