Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe kabeldiefstal leidt tot zware hinder voor treinverkeer op lijn Namen-Brussel

Door een kabeldiefstal reden er deze ochtend geen treinen tussen Namen en Gembloux. Dat meldt Infrabel-woordvoerder Frédéric Sacré. Er was een tijdlang zware hinder voor het treinverkeer op de lijn Namen-Brussel. Intussen zijn de problemen van de baan.

16 reacties

  • Marc Spandel

    5 jaar geleden
    Ik heb genoeg gezien van collegae binnen de NMBS die materiaaldiefstal als 'bijverdienste' of 'verworven recht' aanzagen. Ook best eens in die richting kijken denk ik. Als het opviel, en ze een slot op een deur moesten zetten, dan werd er voor gezorgd dat de deur gemakkelijk uit haar hengsels kon gelift worden (met toelating van de 'bazen')!
  • Raf Coppens

    5 jaar geleden
    men had beter hun slimme camera's op de spoorlijnen geplaatst in plaats van langs de rijbaan.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    En iedereen weet waar je die gestolen kabels kunt terugvinden, maar dat mag je zeker nooit zeggen!!!
  • Van Eersel Guy

    5 jaar geleden
    Zelfs dat kunnen ze niet verhinderen, bende prutsers
  • geert noels

    5 jaar geleden
    Waarom worden die dieven nooit opgepakt en levenslang in de cel gestoken?
  1. KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-viering als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realistisch”

    KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-vie­ring als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realis­tisch”

    Op 1 mei, oftwel de dag van de arbeid, zet elke politieker z’n beste beentje voor. Nu 1 mei dit jaar in het midden van de kiescampagne valt, worden er nog meer beloftes gedaan dan andere jaren. Wij volgden met VTM NIEUWS Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Bij haar eerste stop in Bredene wordt ze heel hartelijk ontvangen. Daar heeft Vooruit dan ook een absolute meerderheid. Daarna vertrekt ze naar Oostende voor de grote 1-mei stoet. Ze neemt er een duidelijk standpunt in op het vlak van pensioenen: “Wie op zijn 18 jaar is beginnen met werken, moet op zijn 60ste kunnen stoppen met een volwaardig pensioen.”
  2. Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?
    Jobat

    Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?

    Een feestdag geeft recht op een betaalde vakantiedag, maar toch ligt het land niet plat: je kan nog steeds medische hulp krijgen, de politie staat paraat en ook op restaurant of café gaan behoort tot de mogelijkheden. Niet iedereen legt het werk dus neer. Mag jouw baas vragen om op een feestdag te werken, of kan hij/zij je daar zelfs toe verplichten? En krijg je dan een bijkomende financiële tegemoetkoming? Jobat.be zet je rechten en plichten op een rij nu mei - de maand met de meeste feestdagen - voor de deur staat.