Farage deed zijn uitspraken tijdens een toespraak op de Conservative Political Action Conference (CPAC) in Sydney.
Volledig scherm
Farage deed zijn uitspraken tijdens een toespraak op de Conservative Political Action Conference (CPAC) in Sydney. © EPA

Brexit Party-leider Nigel Farage schoffeert Brits koningshuis

“Een iets te dikke, kettingrokende gin-drinker die 101 jaar oud werd.” Zo beschrijft Brexit Party-leider Nigel Farage Queen Elizabeth the Queen Mother, de in 2002 overleden moeder van de huidige koningin Elizabeth II.

25 reacties

  • Joop Wiltink

    5 jaar geleden
    louiswiltink Farage staat bekend als leugenaar. Populaire praat om zelf in de schijnwerpers te komen. Helaas lukt hem dat nog steeds. En wie betaalt zijn riante salaris nog steeds? Juist: Europa! Als je uit Europa wilt, dan moet je zelf het voorbeeld geven. Dat doet hij beslist niet, want dan scheelt het hem in zijn portemonnee.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    @Luc de Wolf, Da Vinci is het meest bekend om zijn uitvindingen, als kunstenaar, zijn kennis van wetenschappen en anatomie, ... maar hij heeft evengoed zich gewaagd aan filosofie. Bon, inderdaad hij was niet louter wijsgeer, eerder een 'universele mens'.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    @Chris Deckers, ieder voor zich en toogpraat? Niet iedereen heeft dezelfde kennis, misschien is wat meer vertrouwen en diepgaande samenwerking een betere optie. Politiek moet meer aandacht geven aan wat mensen aangaat. Problematiek van bevolkingsaangroei is een punt waar ik akkoord ben met Farage. Gelijke kansen (studies, carriëre, ...) voor man/vrouw kunnen al veel doen. Wat migratie betreft, een open grenzen beleid is gedoemd zijn doel te missen, ontwikkelingshulp lijkt mij beter.
  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    Alles waar we anno 2019 "mee zitten", is het resultaat van ...diplomatie. Er is dus weinig risico aan om het eens te proberen zonder diplomatie. Gewoon voor iedereen verstaanbare taal is een prima begin.
  • victor vandesande

    5 jaar geleden
    Farage heeft in de aanloop naar het brexit referendum gelogen tegen de sterren op. Dat men zo iemand nog enig geloof geeft?