Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Woonbonus dooft uit, 120.000 extra jobs en strengere inburgering: lees hier de startnota

Informateur Bart De Wever (N-VA) heeft deze ochtend de startnota vrijgegeven voor de Vlaamse onderhandelingen. Daarin wordt onder meer komaf gemaakt met de woonbonus. Ook is er sprake van een strengere inburgering en 120.000 extra jobs. Wij maakten hieronder een overzicht met de belangrijkste punten uit de N-VA-startnota. 

429 reacties

  • Wendy Vandereyken

    5 jaar geleden
    Natuurlijk zal de werkende middenklasse weer moeten betalen. Is het ooit anders geweest dan? De werklozen en uitkeringsgerechtigden hebben niks, en aan de rijken geraak je niet. Dus wie blijft er dan over?
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    In Wallonië zijn de huizen goedkoper en het is er veel mooier dan Vlaanderen !
  • Dirk Thyssen

    5 jaar geleden
    Het wordt spitsroeden lopen voor de gewone werkmens de komende vijf jaar, onze loonkost zal weer veel te hoog liggen ,lees jüie verdienen te veel . Onze auto die zal weer te veel uitstoten dus gaan we hem moeten laten staan of dokken aan de pomp . En de opwarming hè de opwarming ,we hebben de zure regen proper gekregen, het gat in de ozon hebben we toegereden ,maar nu gaan we dokken om de opwarming tegen te houden. Alleen de superrijken en de multnationals niet .
  • Lut Reyskens

    5 jaar geleden
    Dit zullen de liberalen graag horen .... vermindering van schrijfgeld .... compenseert heus niet de fiscale aftrek voor een gewone burger ,maar voor iemand die a volonte kan kopen , is dit muziek in de oren.
  • daniel budenaerts

    5 jaar geleden
    Betalen,betalen en nog eens betalen met NVA en VLD : "geen belastingverhoging met ons" zeggen deze 2 partijen ,maar ze schaffen de aftrekposten af, eerst de energiebesparende uitgaven en vervolgens de woonbonus. Jobs,jobs,jobs in een wereld met teruglopende groei en met giga staatsschulden: meer werkloosheid komt op ons af.