VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Brandweerman die erbij was in Beringen tekent rouwregister: "Ik zou bladzijden vol willen schrijven”

Brandweerman Timmy Alen was gisteren mee op interventie bij de brand in Beringen waarbij hij twee collega’s verloor. Hij is nog steeds zwaar onder de indruk van alles wat er gebeurde. Toch wilde hij absoluut zijn respect betuigen door het rouwregister te tekenen.

14 reacties

  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Waarom risico's nemen die niet nodig zijn in een leegstaand pand? Wie geeft zulke opdrachten ?
  • bram Degreef

    5 jaar geleden
    Gerard Stevens deze brand was niet onbelangrijk er zouden volgens getuigen nog mensen in het gebouw zijn vind u dan maar dat ze de mensen moeten laten zitten zeer ernstig dat dit gebeurd is en ja deze brand had voorkomen kunnen worden door de eigenaar om Die blok plat te gooien respect voor de brandweermannen
  • Gerard Stevens

    5 jaar geleden
    Afgezien van het feit dat dit verschrikkelijk is,heeft de waarheid ook zijn rechten. 1° Wie heeft er opdracht gegeven om in een leegstaand brandend gebouw, die onbelangrijk was, binnen te gaan??Met welk doel was dat?? 2° Er bestaat zoiets als“gecontroleerd laten uitbranden“zonder risico’s op menselijke slachtoffers. 3° Als de juiste beslissingen waren genomen waren er geen slachtoffers geweest. Ik wacht op jullie antwoorden.
  • Leon Maes

    5 jaar geleden
    Rudy Volders, je zegt het zelf, je bent een leek.. stilte is meer hier meer op zijn plaats dan uw bedenkingen
  • Jef Scheers

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Gregory. Trouwens de brandweer wist niet of er nog personen binnen konden zijn. Een kraker is nog altijd een mens. En dat gebouw was ook omgeven door andere gebouwen die in gevaar waren. Mijn diepste respect voor de pompiers!