ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Waarom u uw geld beter niet op uw zichtrekening laat staan

SparenMet de huidige lage rentes laten steeds meer mensen hun geld op de zichtrekening staan. Eind juni ging het bij alle Belgen samen om meer dan 100,4 miljard euro, blijkt uit gegevens van de Nationale Bank van België. 

110 reacties

  • Louis Meeus

    4 jaar geleden
    Dat ze wat meer intrest geven!
  • Sven Vanlierde

    4 jaar geleden
    85 euro op 10000 euro, nu gaan we rijk worden amai
  • Joke Weyts

    4 jaar geleden
    In 1994 Credit Lyonais 9% interest. Op 120.000€ was dat 12.000€ bruto interest per jaar. Dat was elke maand 1000€ bruto interest bij uw loon. En wie nog meer geld had, kon gewoon van zijn interest leven. Dat laatste hadden de (Europese) machtshebbers goed begrepen en om nog toekomstige loonslaafjes te hebben, hebben ze hier een einde aan gemaakt en werd de nul interest toegevoegd aan de erfenisrechten belasting.
  • DIRK RASSCHAERT

    4 jaar geleden
    Inderdaad, je kan het beter onder je matras bewaren, dan moet je geen "onkosten" voor de "services" betalen die door onze strot geramd zijn en wij wel verplicht worden te gebruiken. Zij maken kosten om meer te verdienen en wij mogen die meermaals betalen !!???
  • Thierry Willems

    4 jaar geleden
    Men vergeet te vermelden dat de kosten voor het hebben van een spaarrekening jaar na jaar zeer snel stijgen. En voor bijna alle transacties nog eens extra betalen. Dus in 3 banken rekeningen hebben is niet meer van deze tijd. Eens grondige kuis houden in je bankrelaties is niet slecht in deze dure tijden