BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Passagiersafhandelaars op Brussels Airport in rode cijfers

Swissport Belgium en Aviapartner Belgium, de twee passagiersafhandelaars op Brussels Airport, zijn er vorig jaar niet in geslaagd uit de rode cijfers te komen. Net als in 2017 leden ze beide verlies op de afhandeling van passagiersvluchten in Zaventem, zo blijkt uit hun respectievelijke jaarcijfers op de website van de Nationale Bank. Aviapartner verwacht dit jaar minstens break-even te draaien.

9 reacties

  • The Saviour Machine

    5 jaar geleden
    Heeft totaal niets, maar dan ook niets o u staken te maken, wel alles hoe Brussels Airport company Fe behandelaars uitperst als citroenen. En dit om zeer veel winst te maken, inderdaad, op de kap van de afhandelaars .een pure schande. En bij Avia, daar faalt het management langs alle kanten, ze doen maar op.... En nemen afval aan zonder werkethiek....totaal geen opvolging. Totaal geen interesse.....
  • Karel Vanormelingen

    5 jaar geleden
    Schuld vakbonden
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    De mensen worden uitgebuit, moeten steeds meer presteren voor minder centen en minder volk en toch geen winst. Dit is iets voor het Rekenhof!!??
  • jan vander smissen

    5 jaar geleden
    Ik weet niet welke spelletjes ze op die luchthaven spelen, maar netjes is het niet. Geleerd van onze politiek zeker. Wat ik wel weet is dat alles op de werknemers hun nek terecht komt wat daar verkeerd gaat.
  • Jacques Mertens

    5 jaar geleden
    Meer bazen dan werkvolk. Zo is het niet moeilijk om verlies te maken.