Merel Corduwener
Volledig scherm
PREMIUM
© Merel Corduwener

Terug van vakantie? Zorg dat je geen bedwantsen hebt meegenomen

Door al ons gereis lijkt de bedwants op te rukken. Het insect houdt van warmte, kan zich goed verstoppen en komt alleen tevoorschijn voor een maaltijd. “Dat ben jij, als je ligt te slapen.’’

4 reacties

  • Benny Dirinck

    5 jaar geleden
    @Ivan Gabriels Volgens mij heb je het over de huisstofmijt. Totaal ander beestjes.
  • Dominique Olaerts

    5 jaar geleden
    De bedwantsen reizen mee in je kledij, je reistas, je handtas, je laptop en andere elektronica kortom het beestje past zich aan aan zijn omgeving. Zo is de klassieke verstopp'aats géén history maar steeds vaker niet meer de verstopp'aats. Ze reizen iedere keer om hun te voeden tot wel 30m naar hun schuilplaats. Daarom heb ik werk om op zoek te gaan met onze bedwantsen detectie honden. En neen ik ga ook niet meer met een gerust geweten op locatie om te overnachten.
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Bedwantsen zijn iets van de 19e eeuw, in werkmanshuisjes, waar geen verluchting was. Bovendien stinken ze. Vreselijk, vind ik. Anno 2019 is de grote schuldige: de verstikkende over-isolatie, drie-dubbele beglazing, warmte en vochtophopingen in onze supermoderne woningen. M.a.w. ideale broeikassen voor allerlei insecten. Smakelijk!
  • Ivo Vangeel

    5 jaar geleden
    In Nederlands tv consumenten proggramma gezien,dat in de winter,als het koud is,het beddegoed buiten plaatsen,zodat beestjes kapotvriezen.