Mbokani speelde opnieuw sterk.
Volledig scherm
Mbokani speelde opnieuw sterk. © Photo News
Antwerp ANT
2
EINDE
0
STVV STV
  • 10' Goal Lior Refaelov
  • 55' Goal Dieumerci Mbokani

Fel gewijzigd Antwerp wint vlot tegen STVV, Refaelov en Mbokani zorgen voor de goals

Jupiler Pro LeagueDe zware Europese wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Viktoria Plzen heeft Antwerp geen punten gekost. Een fel gewijzigde Antwerpse ploeg nam vlot de maat van een zwak Sint-Truiden. Antwerp kan met een frisse kop en frisse benen richting de volgende Europese opdracht, komende donderdag tegen het Nederlandse AZ.

4 reacties

  • Bruno Duysburgh

    5 jaar geleden
    Altijd jaloerse reacties! Ga tafelvoetbal spelen !
  • Fred Fred

    5 jaar geleden
    amai, Georges, welke wedstrijd heb jij gezien? vlg mij heb je een speciale versie van Telenet want wat jij hier zegt, is van de pot gerukt.T is trouwens Refaelov. Alvorens kommentaar te geven, weet waarover het gaat, he.
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Misschien in de toekomst een betere commentator Telenet tijdens de wedstrijd. Die gast kent niets van voetbal en ik verdenk hem er van Supporter te zijn van Antwerp . Ik heb de commentaar uitgezet !
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Wie als “ neutrale” kijker Antwerp- St.Truiden volgt zijn er veel betwistbare fases. Refaelof staat wel degelijk buitenspel als het beeld van de VAR getoond word. Het niet toekennen van een “penaltyfout” op Buta is correct, Acoladse wordt ten val gebracht die zo Buta niet kan ontwijken ! Antwerp heeft terug veel “chance” Een paar dubieuze zaken met DeLaet worden afgefloten door Dierickx. St.Tuiden de best voetballende ploeg,Antwerp op de wijze van Bölöni !