BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Antwerp-AA Gent en Charleroi-Club Brugge uitgesteld met oog op Europees voetbal, Charleroi gaat niet akkoord

Jupiler Pro LeagueDe competitiewedstrijden Charleroi-Club Brugge en Antwerp-AA Gent van komend weekend worden uitgesteld, dat bevestigt de Pro League. De Belgische clubs waren vragende partij om hun duels op een ander tijdstip te spelen met het oog op Europees voetbal. Charleroi gaat niet akkoord met deze beslissing en overweegt zich te verzetten. 

112 reacties

  • Jan Viaene

    5 jaar geleden
    Moest Charleroi europees moeten spelen, zouden ze er dan ook tegen zijn? Dit heeft niets te maken met het fysiek niet aankunnen of dergelijke commentaren. Is enkel hetzelfde voordeel hebben als de tegenstanders...
  • Gianny Depoorter

    5 jaar geleden
    Het gaat hier om 3 wedstrijden op een periode van 8 dagen+ het op en af reizen. De voetbalbond kan sowieso niet voor iedereen goed doen. Ze volgen het voorbeeld van andere landen zoals nederland.
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Preud’Homme koos voor de competitie een paar jaar terug en de pot op met het coëfficiënt , ze konden toch Europees niets meer. Het is maar hoe het voordeligst bekijkt.
  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    hij heeft gelijk de bond gaat de weg op van mechelen ook doen ze aan wedstrijdvervalsen.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Logische keuze, de tegenstanders krijgen het van hun land dus meer dan terecht dat wij dat ook krijgen, is veel eerlijker op die manier