Christophe Hazaer, nonkel van het dodelijke slachtoffer en zijn nichtje Kayleigh.
Volledig scherm
Christophe Hazaer, nonkel van het dodelijke slachtoffer en zijn nichtje Kayleigh. © VTM NIEUWS

Familie Kayleigh (14) reageert na dodelijk ongeval: “We koesteren geen wrok, daarmee krijgen we haar toch niet terug”

Bij een zwaar verkeersongeval in Nieuwerkerken, bij Aalst is afgelopen nacht de 14-jarige Kayleigh Leemans om het leven gekomen. Ze was op de terugweg van de kermis toen de wagen waarin ze samen met drie andere tieners zat, tegen een geparkeerde oplegger botste. De 18-jarige bestuurder van de auto had enkel een voorlopig rijbewijs en mocht dus geen passagiers vervoeren. De familie van Kayleigh zegt geen wrok te koesteren. “Daarmee krijgen we haar toch niet terug.”

37 reacties

  • jan jacobs

    5 jaar geleden
    Vooraf mijn innige deelneming. Ik lees dat hier meerdere fouten gemaakt werden. Die moeten zwaar bestraft worden. Anders zullen er nog onschuldige slachtoffers volgen. En dat wenst niemand.
  • Erwin Van den Bossche

    5 jaar geleden
    Ja vele jongeren missen verantwoordelijkheids gevoel en inzicht , ze moeten IN zijn en héél spijtig soms loopt het erg genoeg falikant af , hopelijk heeft dit ongeval vele jongeren hun ogen geopend ...wij hebben ook kinderen en kleinkinderen...héél veel sterkte aan de ouders en familie.
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Mis hier het grootste "obstakel" in dit triestig (VTM)verhaal. Het zijweggetje was er, het voorlopig rijbewijs dik in de verf gezet...en dan de "brede" lege baan met één zichtbare lantaarnpaal... Sterkte aan de familie en innige deelneming.
  • Nicole Wynen

    5 jaar geleden
    Heel veel sterkte aan gans de familie❤
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Met een rijbewijs was net hetzelfde gebeurd...