Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Yannick Ferrera over Anderlecht: “De filosofie is mooi, maar paars-wit heeft vooral púnten nodig”

AnderlechtAlsof de 2 op 12 nog niet erg genoeg was. Het programma van Anderlecht: Racing Genk - Standard - Antwerp - Club Brugge. Yannick Ferrera laat zijn tactisch licht schijnen: “Het zal maanden, misschien zelfs jaren duren vooraleer de filosofie er helemaal zal staan. En dat is ok.” 

7 reacties

  • Philippe De Naeyer

    5 jaar geleden
    Beste Frederik, ja het gaat al 3j slecht bij Rsca en volgens mij lag dat aan de kwaliteit van de spelers. Dit jaar beginnen ze vanaf 0 en dan kan je niet onmiddellijk resultaten verwachten, zeker niet met zoveel jeugd. Door het missen van de CL en slechte transfers in het verleden kan je ook niet meteen grote sommen spenderen op de transfermarkt. Ik sta achter de speelstijl die eindelijk weer past bij RSCA en het zal tijd en geduld vragen om daar resultaten aan te koppelen. Maar ik ben geduldig!
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Bart Karmel, als RSCA supporter sta ik NIET achter de aanpak van Kompany. Jij moet niet veralgemenen. Ferreira zegt: "Al wordt het een moeilijk jaar, dat is ok". Ik vind dat niet ok. Het gaat al drie jaar op rij slecht met Anderlecht. De supporters willen eindelijk eens overwinningen zien en een ploeg die goed speelt. Nog eens een slecht jaar kan niet! Kompany moet trouwens kiezen tussen speler of trainer! Beiden gaat niet!
  • LILIANE GORDTS

    5 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk dat Kompany en Anderlecht na amper 4(!) wedstrijden zo hard bekritiseerd en veroordeeld worden. Stephan Keygnaert, Jan Mulder, Marc Degryse, Hein Vanhaezebrouck,... wat zouden ze zijn zonder Anderlecht? Maar straffe en stoere uitspraken maken populair. En het is koren op de molen van al die Anderlecht haters en Club Brugge supporters die de miserie van Anderlecht mooier vinden dan het succes van hun eigen ploeg. Kompany, Coucke, Verschueren weet wie laatst lacht, best lacht.
  • Jean-Paul Halsberghe

    5 jaar geleden
    Knap en deugdoend artikel als steun voor Vincent Komany!!
  • François Nuyts

    5 jaar geleden
    Men heeft veel teveel tamtam gemaakt rond de persoon Kompany ja .