Jeremy Clarkson
Volledig scherm
Jeremy Clarkson © Photo News

Pech voor Britse belastingbetalers, maar Jeremy Clarkson verdedigt het torenhoge loon dat hij bij ‘Top Gear’ kreeg

CelebritiesJeremy Clarkson (59) heeft erg goed geboerd tijdens zijn periode als presentator bij de BBC-reeks ‘Top Gear’. Uit berekeningen blijkt dat de man maar liefst 1 miljoen pond per reeks kreeg, en daarmee de best betaalde presentator van de openbare omroep was. Maar de Britse belastingbetaler moet niet klagen, vindt Clarkson, want de job eiste heel wat van hem. 

12 reacties

  • Toni van belle

    5 jaar geleden
    59 jaar waaw hij ziet er 70 uit en gelukkig is hij ook niet. Hij was super als topgear presentator maar als mens moet hij nog veel leren, een wandelende hoop negativiteit.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    En wat met die voetballers, marijke boulet?
  • Erik van Duytekom

    5 jaar geleden
    De BBC heeft geen reklameinkomsten Marijke .. dit is een staatszender en wordt gefinancierd met belastinggeld . Lomp
  • Yvan Lindekens

    5 jaar geleden
    Juist Leon Van der Neffe! Op privacy staat geen prijs! Behalve dan voor de modale burger... Ik leef heel erg mee met die overbetaalde beroemdheden die zich moeten verschansen omdat de fans zich misdragen, LOL. Ik leven even erg mee met de belastingbetaler, die een onderwijs financiert waaruit mensen zoals u komen die dergelijke onzin schrijven.
  • Abdelilah Toumi

    5 jaar geleden
    Clarkson werd niet ontslagen! Heeft zelf ontslag genomen. Klein beetje zoekwerk zou dit heel gemakkelijk aan het licht hebben gebracht. Zo'n dingen beginnen mij dan te doen twijfelen aan de media. Als zoiets, dat overal op het net te vinden is verkeerd gebracht wordt.... Wat wordt er dan wel juist gebracht?????
  1. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.