Koen Van Gerven
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Van Gerven © Reuters

Iemand anders mag het oplossen bij Bpost: topman houdt er over half jaar mee op

Het woord ‘uitdaging’ staat ongetwijfeld in de vacature die eind februari vrijkomt bij bpost. De nieuwe CEO zal dalende resultaten uit brievenpost moeten compenseren, en tegelijk miljoenen klanten en tienduizenden werknemers tevreden houden. Ondertussen zullen de overheid en de beurs hun mening niet voor zich houden.

36 reacties

  • PATRICK van opstal

    5 jaar geleden
    Nog een dikke afscheidspremie opstrijken en het zinkend schip verlaten. Zo gaat dat bij alle overheidsbedrijven. Hij zal al wel zeker zijn van een ander, misschien nog beter betaald, jobke. Zie naar Haek van de spoorwegen die daarna CEO van Lotto werd. Ze laten een puinhoop achter nadat ze een paar jaar zand in de ogen strooien van de voltallige regering. B-post, niets dan problemen mee gehad. Probeer ze maar eens te bereiken? Ze hebben een site en telefoonnummer voor klachten. Probeer eens uit!
  • Pascha Van Rossem

    5 jaar geleden
    Rond 2009 is men bij Bpost begonnen met een grote opkuis te houden zeg maar een verdoken ontslagronde. Medewerkers die té veel hun mening gaven of voor de voeten liepen van sommige hooggeplaatste bonzen werden de deur gewezen (wegens niet meer passen in de nieuwe structuur). Het gevolg was dat er véél goede medewerkers (mét competenties) Bpost hebben moeten verlaten en dat men (vooral) met een bende ja-knikkers is overgebleven. Met "het kaf" vrees ik echter dat het niet gaat lukken.
  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    De ratten verlaten het zinkend schip!
  • Eddy De Coninck

    5 jaar geleden
    De dalende brievenpost komt door de slechte bedeling ervan. Al mijn facturen laat ik nu via mail leveren. Via Bpost waren er maandelijks facturen die verloren gingen. Nu heb ik geen problemen meer. Soms dacht ik dat de post er om doet om van de brievenpost af te geraken. En een klacht indienen helpt totaal niet. Enkel een mailtje van wij hebben kennis genomen van uw klacht en onderzoeken het. Blijkbaar zijn ze nog bezig aan de klachten van 3 jaar geleden want ik heb verder niets meer gehoord.
  • Alexa Grieken

    5 jaar geleden
    Dat is toch maar een doorgeef plaats voor een jaar goed te kunnen cashen op de kap van de bevolking.