Jeffrey Epstein, foto uit 2017.
Volledig scherm
Jeffrey Epstein, foto uit 2017. © AP

Epstein ondertekende twee dagen voor zelfdoding zijn testament en stak hele fortuin in trust

De overleden miljardair Jeffrey Epstein heeft twee dagen voor hij in een gevangenis uit het leven stapte, zijn testament ondertekend, meldt The New York Post. De ongehuwde vastgoedtycoon zonder kinderen  vertrouwde al zijn eigendommen toe aan een trust, waarvan de begunstigden onbekend zijn.

13 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Allee,... Jozef Vermeulen, hij kan dan nasmeulen tot 3019.
  • Jozef Vermeulen

    5 jaar geleden
    Marc Van der Vloedt, 1953 is zijn geboortejaar.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    @Jürgen Mouton: zeer plausibel,vooral door de opeens verminderde controle..daarom de trust om via zijn trouwe medewerkers nog ergens verscholen in een onbekend, gouden hol,weelderig te leven.Echter,dan zal hij heel voorzichtig moeten zijn en zijn ziekelijke perverse pedofieldrang in toom houden of hij wordt gevonden...dat is overigens toch maar een kwestie van tijd want niks en niemand kan nog verborgen blijven,hoeveel geld of invloed ook..
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    In 96 halve uurtjes konden de "geheime" trust houders, broeders in crime, dus op een "liquidatie" plan broeden ? Is dat wel allemaal juridisch en Jiddisch in orde ? en Trust1953 welk "getal" "is" dat nu weer, het nummer van het zwijn en andere niet halal/koosjer beest van het duistere rijk ?
  • Decorte Marcel

    5 jaar geleden
    zeer slim, zo een streep door de rekening van de hoopvolle (slachtoffers).