Brits premier Boris Johnson.
Volledig scherm
Brits premier Boris Johnson. © EPA

Nieuw brexit-dreigement van Boris Johnson zorgt voor onrust

Als de EU-leiders zich blijven ver­zetten tegen een nieuwe brexitdeal, dan zullen Europeanen vanaf 31 oktober minder gemakkelijk in het Verenigd Koninkrijk kunnen wonen of werken. Het dreigement van Brits premier Boris Johnson leidt ook in ons land tot kopzorgen.

197 reacties

  • Danny Wauters

    5 jaar geleden
    De Britten hebben zich voor het referendum laten opnaaien door het populistisch gewauwel door Nigel Farage. Nu beseffen velen dit,maar? De man is de slimste,hij is uit beeld en anderen mogen zijn klodden opkuisen. En ondertussen incasseert hij lekker duizenden Euro's in het nota bene Europees parlement. Als ze uit de EU willen,dreig dan terug,met daar waar ze wel gevoelig voor zijn. Iedere Brit uit het Europees parlement,geen EK,visum plicht,geen CL,geen dit of dat Laat ze maar op hun eiland.
  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Boris begint wanhopig te worden. de Britten willen weg en wij moeten plooien voor hun eisen? Ik herhaal: wij?
  • Jacques Ouzy

    5 jaar geleden
    En gelijk heeft hij. De britten hebben op democratische wijze voor de Brexit gestemd. Ze moeten nu niet meer komen janken.
  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    Is zijn dreigement nu zo erg? Hier bij ons moeten parlementairen ook aan de partijtop gaan vragen op welk ja- of neenknopje ze morgen moeten drukken. Vooraan in het halfrond hangt een groot lichtgevend bord waarop iedere stem zichtbaar is voor iedereen. M.a.w wie tegen het advies van de partijtop durft ingaan vliegt er ook uit, en de volgende keer kom je zelfs niet meer op de lijst te staan. Democratie heet dat??
  • christianne bruyland

    5 jaar geleden
    Zijn ooit 1 dagje in Londen geweest bij oversteek naar Ierland, hoeft voor mij nooit meer, is heel erg tegengevallen op vele vlakken, dus zal het me een worst wezen of we daar liever niet meer gewenst zijn. Er zijn mooie plaatsen zat in de rest v Europa, maar om een kerstbol te kopen ergens buiten onze grens, heb ik nog nooit de auto buiten gehaald.