Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Philippe Muyters past na tien jaar voor nieuwe ministerpost

Na tien jaar Vlaams ministerschap past Philippe Muyters voor een nieuwe ministerpost. Dat zegt hij in een interview met De Tijd. “Als minister ben je voor een deel publiek bezit, en dat heb ik nooit fijn gevonden”, aldus de voormalige Voka-topman, die wel Vlaams Parlementslid zal blijven.

46 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Moest het in een bedrijf geweest zijn lagen ze er na een jaar al uit ,idem Weyts
  • guido sterken

    5 jaar geleden
    Grijze muis, beschamend wat hij gepresteerd heeft - dik gebuisd, en daarvoor 10 jaar betaald worden als minister. Kan misschien nog terugkeren wanneer sommige excellenties zouden overstappen naar Federale regering, postjes pakken hé!
  • ETIENNE BOECKX

    5 jaar geleden
    Goed zo wij content rekenen kon je toch niet. Wel eigenaardig voor iemand uit het bedrijfsleven.
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    Super nieuws. De man die het zelfstandig zijn onderschat. De eerste om het bedrijfsbeheer te kelderen. Zie resultaat faillissementen...
  • hugo bernaerts

    5 jaar geleden
    Ergens spijtig, was één van de minst ergerlijke NVA-ers
  1. Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?
    PREMIUM

    Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?

    Gilbert Bécaud kwam er ooit optreden en zelfs Arnold Schwarzenegger kwam naar het pretpark dat 60 jaar geleden de naam kreeg van wijlen koning Boudewijn. Vandaag staat de fontein droog, ziet een vader zijn kind liever niet in het onhygiënische ballenbad springen en hangt er een muffe geur. “Wij waren zo teleurgesteld dat we ons geld teruggevraagd hebben. En het strafste: we hebben het nog gekregen ook”, vat een lezer het verval samen. Hoe is het ooit zo ver kunnen komen met het ooit o zo mooie park? Had het anders kunnen lopen als die éne beslissing niet werd genomen? Wij gingen op pad. En kwamen YouTuber Acid tegen.
    Brugge
  2. Hebben wetenschappers nieuwe genetische vorm van alzheimer ontdekt? “2 op de 100 lopen rond met gen dat de hersenaandoening kan veroorzaken”
    PREMIUM

    Hebben wetenschap­pers nieuwe genetische vorm van alzheimer ontdekt? “2 op de 100 lopen rond met gen dat de hersenaan­doe­ning kan veroorza­ken”

    Wetenschappers hebben mogelijk een nieuwe genetische vorm ontdekt van de ziekte van Alzheimer. Dat melden ze in een nieuwe wetenschappelijke publicatie in het tijdschrift Nature Medicine. Personen die twee kopieën van een bepaald gen dragen, lijken de aandoening bijna altijd te ontwikkelen. Maar om welk gen gaat het? Hoe hebben de wetenschappers dit ontdekt? En wat betekent dit nu precies? HLN Wetenschapsanalist Martijn Peters licht toe.