Hannes De Reu blijft voorlopig de enige officiële kandidaat-voorzitter voor sp.a.
Volledig scherm
Hannes De Reu blijft voorlopig de enige officiële kandidaat-voorzitter voor sp.a. © Wouter Maeckelberghe

Ridouani en Rousseau hakten knoop over voorzittersverkiezingen sp.a nog niet door, De Reu voorlopig enige kandidaat

Hannes De Reu blijft voorlopig de enige officiële kandidaat-voorzitter voor sp.a. Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani en Vlaams fractieleider Conner Rousseau hakten de knoop nog niet definitief door, valt te horen bij beide sp.a-kopstukken.

7 reacties

  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Gemangelden op cabinetten en bij oude wolven.Durven niet eens de oude garde die aan basis lagen en liggen van het verlies tegen de haren in strijken.Zullen vervallen in zelfde duffe slogans,prietpraat juist identiek van geel-groen-blauw gehaspel.Zitten in periode van ommekeer maar snappen er geen bal van.
  • jos duriau

    5 jaar geleden
    Vind Crombez geen slechte voorzitter , misschien te braaf voor deze harde politieke wereld .
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Het blijft een vicieuze cirkel, om verkozen te raken moet je gesteund worden door dezelfde garde die het voordien verknoeid heeft. Een nieuwe visie krijgt dus nooit een kan en alles blijft, buiten wat windowdressing, gewoon bij het oude.
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Kritiek op Crombez, maar wees eens eerlijk. Hadden ze de laatste 20 jaar wel een goede partijvoorzitter? Met reclameman Janssens gingen ze in 2003 even naar 15%. Sindsdien allen bergaf. 2003 nog amper 10%. 2003-2019: steve stunt, gennez, Johan Vande Lanotte , bruno tobback, crombez. En ze stellen nog steeds niet vast dat ze de vlaamse ARBEIDERS niet meer kunnen begeesteren
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Ik gok op die De Reu. Niet omdat hij de beste kandidaat zou zijn, maar omdat de anderen hun goedbetaalde job niet zullen afgeven. Door het eigen verbod op cumuls zal geen enkel politiek zwaargewicht voorzitter willen worden. Tenzij de partij de netto-vergoeding voor het voorzitterschap optrekt naar het netto niveau van parlementslid? Een socialist moet tenslotte ook eten (en drinken) kunnen kopen. Of een zeilboot onderhouden.