BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Almaci fileert startnota van Bart De Wever: “Wie zijn volk graag ziet, verdeelt het niet”

De startnota die N-VA-voorzitter Bart De Wever schreef voor de vorming van een nieuwe Vlaamse regering met N-VA, CD&V en Open Vld, spant "een val van angst en haat". Dat zei Groen-voorzitter Meyrem Almaci vandaag in een toespraak op het Zomerweekend van haar partij in Nieuwpoort. "Wie zijn volk graag ziet, verdeelt het niet", zei Almaci.

134 reacties

  • karin verwimp

    5 jaar geleden
    Madam, het is al lang geweten dat de regering, en vorige regelen, het volk niet graag ziet en er enkel op uit is de eigen bankrekening aan te dikken. Verdeel en heers is hun motto. Net als van veel werkgevers. Wakker worden aub.
  • Nils De Vriendt

    5 jaar geleden
    Wie zijn volk graag ziet laat geen immigranten van andere godsdiensten toe. Geeft alleen maar ruzie
  • Zjos Peeters

    5 jaar geleden
    Bangmakerij???? Kan die me even uitleggen waarom er tegenwoordig overal bij manifestaties, markten etc. grote betonblokken geplaatst worden op de weg? Op welke planeet leven die groenen eigenlijk?
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    Hahaha, ik wou dat elke politieker deze spreuk boven zijn bed of bureau hing en er naar streefde! Spijtig genoeg zien we jarenlang het tegenovergestelde! De gemeenschap wordt gepolariseerd door politiekers die telkens liever al het negatieve in de schijnwerpers plaatst en daarbij alleen maar afkeer oproept bij alle groepen! Dit in plaats van een beleid te voeren dat alle groepen samenbrengt door op het positieve te focussen! Om ook niet te vergeten wat corruptie teweegbrengt...
  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Zij verliet het parlementair halfrond samen met andere parlementariërs met de Turkse 2de nationaliteit, "voor heel dringend afspraken", toen er 1 minuut stilte werd gehouden voor de genocide op het Armeense volk die in Turkije gebeurde, en die gaat ons de les wat lezen? Neen dank u, we hebben al beroepsleugenaars genoeg!