‘Burgers’ van Beyond Meat  in een Californische supermarkt.
Volledig scherm
‘Burgers’ van Beyond Meat in een Californische supermarkt. © REUTERS

Kentucky Fried Chicken start proef met kipvervanger

Kentucky Fried Chicken gaat in zee met Beyond Meat,  een Amerikaanse fabrikant van vleesvervangers. Het bedrijf heeft een diervriendelijk alternatief ontwikkeld voor de gefrituurde kip waar de kiprestaurantketen om bekendstaat.

7 reacties

  • PIETER ROGIERS

    5 jaar geleden
    @Hansschoen: eet jij nou maar rustig je komkommers, en laat ons genieten van dat heerlijk en gezond stukje vlees. Een beetje meer verdraagzaamheid zou je sieren.
  • PIETER ROGIERS

    5 jaar geleden
    Vegan-business is vegan-business. Probeer op alle mogelijke manieren met veel leugens en onzin de consument een afkeer voor vlees aan te praten, uit eigen financieel belang.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    @Jens, stel eens je vraag anders? Waarom zijn vleesprodukten zo gemaakt dat je niks vh dier herkent? Waarom lijkt worst op komkommers? Waarom eet je het niet rauw? Vlees is enkel lekker als er iets plantaardigs aan toegevoegt wordt! Waarom zijn vleesgerechten energieverspillend met hoge temperatuur en lange bereiding eer het eetbaar is? Terwijl een plantaardig bordje bereidden in amper 25 minuten klaar is. Waarom worden we ondanks alle voordelen, bekeken als zeveraars?
  • Tom De Bondt

    5 jaar geleden
    @Jens Vranckx: er is niets mis met van de smaak en textuur van vlees te houden maar tegen het slachten van dieren te zijn. Dat gezegd zijnde, voor mij hoeft het ook niet, ik ben gelukkig zonder vlees maar voor anderen kan het helpen.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Het word echt eens tijd dat mensen beseffen welke impact dit heeft wereldwijd.