Vlaams minister-president Liesbeth Homans.
Volledig scherm
Vlaams minister-president Liesbeth Homans. © BELGA

Leuvense gemeenteraad tegen intrekking van erkenning moskee Al Ihsaan

De Leuvense gemeenteraad heeft zich vanavond uitgesproken tegen de intrekking van de erkenning van de moskee Al Ihsaan. Leuven brengt in die zin advies uit in het kader van de procedure die Vlaams minister-president Liesbeth Homans startte om die erkenning in te trekken. Sp.a, Groen, CD&V, Open Vld en PVDA steunden die beslissing, N-VA en Vlaams Belang stemden tegen.

29 reacties

  • Patrik Boons

    5 jaar geleden
    Das nu straf!!!!!!
  • freddy cardoen

    5 jaar geleden
    Patrick Rasschaert denk jij nu echt dat de echte Leuvenaar dat met plezier doet voor die moskeeën moeten te betalen . Maar zoals altijd wordt de mening van de Leuvenaar niet gevraagd . Het tijdperk Louis zet zich voort . En onze gemeentebelasting gaat elk jaar omhoog of we het willen of niet . Tijd dat Homans er zich eens gaat mee moeien .
  • Daisy Vanreet

    5 jaar geleden
    Komt Leuven in opstand tegen de overheid en de veiligheidsdienst? Is dit het nieuwe bruggenhoofd in België? Het VB wordt slapend rijk.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Afschaffen de financiering met óns geld voor vermeende erediensten waar tégen onze maatschappij gepredikt wordt! Leuven zóu Vlaams zijn? Niet meer, de burgemeester is al geen vlaming meer maar een uitheemse 'gelovige'.
  • Jan Van Gent

    5 jaar geleden
    Ja een allochtone burgemeester die er VOOR zou zijn op een moskee te sluiten !