Amal: “Mijn schoenen zijn van het merk Vans. Het basic witte T-shirt heb ik bij H&M gekocht, mijn beige vestje bij Bershka. De jeansbroek is één van mijn favoriete kledingstukken. Die heb ik al zó lang. Geen idee waar ik die ooit opgesnord heb.”
Volledig scherm
Amal: “Mijn schoenen zijn van het merk Vans. Het basic witte T-shirt heb ik bij H&M gekocht, mijn beige vestje bij Bershka. De jeansbroek is één van mijn favoriete kledingstukken. Die heb ik al zó lang. Geen idee waar ik die ooit opgesnord heb.” © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Streetstruck: “Fair fashion is voor mij van ondergeschikt belang”

Inspiratie voor outfits haal je uit magazines, sociale media als Pinterest en Instagram, blogs én vanop straat. Ben je soms uitgekeken op jouw kleerkast en wil je uit een heel ander vaatje tappen? U vraagt, wij draaien en gingen toffe looks spotten. Vandaag: de 27-jarige Amal Karkouch.  

1 reactie

  • San Pauwels

    5 jaar geleden
    Duurzaamheid kan van ondergeschikt belang zijn voor sommigen, maar dat dergelijke merken (Zara, Primark, H&M, C&A...) misbruik maken van arbeiders (kinderarbeid, onveilige arbeidsomstandigheden, hongerlonen...) is gewoon verwerpelijk. Iedereen heeft recht op een deftig loon.