De plek in de speeltuin in de Assense wijk Peelo, waar een man door mishandeling om het leven kwam.
Volledig scherm
De plek in de speeltuin in de Assense wijk Peelo, waar een man door mishandeling om het leven kwam. © ANP

Nederlandse Openbaar Ministerie: “Dode man wel degelijk betrokken bij zedenmisdrijf in speeltuin”

De 32-jarige man die zaterdag overleed na een confrontatie met buurtbewoners in het Nederlandse Assen, was betrokken bij een zedenmisdrijf op de speelplaats waar het gebeurde. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) zijn voldoende feiten bekend geworden om dat te kunnen vaststellen.

22 reacties

  • Anne Callebaut

    5 jaar geleden
    Weet ge wat Willy,deze gast moet met zijn poten van dat kind gebleven hebben.
  • eduard jacobs

    5 jaar geleden
    het OM begaat hier een gigantische flater ! eerder had een jongetje al verteld dat ze de man tegen zen kop schopten tot hij niet meer bewoog ? toch heeft hij geen letsel ? ze willen die 5 gewoon vrijgeleide geven, in de bosjes plassen is blijkbaar een zeden delikt , deze zaak zit echt een reukje aan ! wie kent wie , helaas die 5 moordenaars komen er gewoon mee weg ... rip NL
  • willy verbeeck

    5 jaar geleden
    Als het gerecht dat tuig altijd zomaar vrijlaat, dan moet je zelf wel in actie komen. Als dat tuig met zijn poten van iedereen afblijft is er geen enkel probleem!
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Eigenaardig toch dat het Nederlandse OM dit verklaart want gisteren stond te lezen in de Telegraaf dat er van een zedenmisdrijf geen enkel bewijs was.
  • Jack Hoeben

    5 jaar geleden
    En toch blijft het doodslag! Niet beginnen minimaliseren!Enkel hierboven beslissen ze wanneer je moet gaan of zijn die alle 5 God!