© YouTube

Blogster tilt bizarre make-uprage naar een hoogtepunt

De voorbije weken waagden enkele beautybloggers zich aan honderd laagjes make-up. Sommige vrouwen kozen voor honderd lagen lippenstift, terwijl andere jongedames toonden hoe honderd lagen fond de teint en evenveel nagellakjes eruit zien. Het kan nog extremer, zo dacht YouTube-fenomeen Jenna Marbles (29).

vwh

De Amerikaanse Jenna Nicole Mourey, op de sociale media beter bekend als Jenna Marbles, ging all the way en smeerde honderd lagen van alle soorten make-up tijdens dezelfde schminksessie op haar gezicht. Van foundation, lippenstift, zelfbruiner, valse wimpers en nagellak: het resultaat ziet er behoorlijk griezelig uit.

De lippenstiftjes kleuren haar gebit en de valse wimpers waren vooral heel zwaar, want op het einde van het filmpje kan Jenna haar ogen amper openen. Na 7,5 uur opmaken, volgde het verwijderen van alle make-up en dat was volgens de blogster een ware hel. De video staat online sinds 21 juli en is sindsdien al meer dan drie miljoen keer bekeken.

Het was blogster achter YouTube-kanaal Simply Nailogical die met de bizarre beautyrage startte, daarna volgden YouTube-sterren die honderd lippenstiften in een keer uittestten en in de loop van deze week creëerde de Zweedse blogster Josefin Lillakas een soort masker met honderd lagen fond de teint nadat ze eerder toonde hoe honderd laagjes mascara oogden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty