Diana, Princess of Wales
Volledig scherm
Diana, Princess of Wales © EPA

Diana’s laatste momenten door de ogen van hulpverleners: "Er hing geen druppel bloed aan haar, ik dacht dat ze het zou overleven"

RoyaltyHet is vandaag exact tweeëntwintig jaar geleden dat prinses Diana op tragische wijze om het leven kwam bij een auto-ongeval. Nog altijd wordt er gespeculeerd over haar tragische dood: ging het nu om een ongeval, of toch niet? Volgens bepaalde Britse kranten zouden haar laatste woorden ‘hij heeft me vermoord’ zijn geweest, maar brandweerman Xavier Gourmelon (51) spreekt dat tegen.

18 reacties

  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    Hoe kan hij haar laatste woorden weten als hij niet in het hospitaal of de ambulance was?de reden ligt meestal aan de beademingsapparatuur, in haar geval is die niet meer af geweest en was het ook niet mogelijk dat iemand iets hoorde, bovendien was ze net gereanimeerd, stervend van inwendige bloedingen, dus echt veel zal ze niet meer gezegd hebben vrees ik. de enige overlevende was de bodyguard vooraan, die had wél zijn gordel aan!
  • Rogé Brouwers

    5 jaar geleden
    Dat zaakje stinkt en zal blijven stinken
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Mike het was een ongeluk. En wat maakt het nu uit of het diana was of een onbekend persoon. Een mens is een mens.
  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Zoals te verwachten : velen met kennis ter zake ! Ze waren er wel niet bij maar....
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    ze was een gevaar voor de Britse monarchie en veel te populair, en bovendien aanpappen met een moslim .Verder stond ze Charles zijn volgend huwelijk in de weg ! Ik denk dat er in de wereld wel vaker verongelukken die onder dezelfde noemer komen te vallen; geliquideerd wegens gevaar voor koningshuis,land,.....Ik heb van het ogenblik toen het nieuws de ronde deed vermoed dat het geen gewoon accident was maar wat men met een mooi woord liquidatie noemt was!