Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Fit- & gezondupdate: als je wil afvallen moet je om de dag vasten en andere nieuwtjes

Niets zo belangrijk als een goede gezondheid en je fit voelen. Elke week zetten we daarom de belangrijkste nieuwtjes op het vlak van gezondheid voor jou op een rij. Zo hoef je niets te missen.

4 reacties

  • Hilde Peeters

    5 jaar geleden
    geprobeerd vasten i geëindigd in migraine aanval met alles erop en eraan.zo erg nog nooit gehad .
  • Alexander Van Damme

    5 jaar geleden
    Keto dieet is zeer ongezond. Onbegrijpelijk dat dit nog zo vaak gepromoot wordt. En om de dag vasten. Moeilijker dan het lijkt
  • Philip Meys

    5 jaar geleden
    Mieke. Om de dag vasten is bewezen gezond te zijn. Traditioneel keto is zeer goed om op korte tijd snel gewicht te verliezen maar helaas op lange termijn is er meer kans kans op hart en vaatziekten en bepaalde kankers. Wil je gezond ketogeen eten, vervang dan de dierlijke eiwitten door low carb plantaardige varianten. De voordelen van ketogeen met de garantie op een goede gezondheid op latere leeftijd. En nog eens goed voor de dieren en het milieu.
  • Mieke Marieke

    5 jaar geleden
    Eindelijk ! Keto + om de andere dag eten is makkelijk en smakelijk gewichtsverlies. Gewoon effe gewoon worden en je lichaam hoeft niet meer zo nodig 3 keer per dag minimum. Gekookt Eitje(s) met zout eten een half uur voor je opnieuw eet zorgt ervoor dat je geen reuze honger krijgt.