Beeld ter illustratie, benzine en dieselprijzen aan de pomp.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, benzine en dieselprijzen aan de pomp. © Photo News

Diesel wordt opnieuw duurder vanaf morgen

consumentDiesel tanken wordt morgen duurder, zo meldt de Federale Overheidsdienst Economie. De maximumprijs voor een liter diesel (B7) bedraagt dan 1,5220 euro, of een stijging met 2,3 cent per liter.

12 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Ik rij met een benzineauto, maar vindt deze "milieuvriendelijke" hypocriet! Iedereen vervuilt, ook de elektrische wagens, vliegtuigen, boten en vooral raketten. Maar enkel de mensen met een dieselwagen moeten meer betalen!
  • Johnny Vandepoel

    5 jaar geleden
    Belachelijk
  • Gerrit Mangé

    5 jaar geleden
    Olieprijzen op de internationale markten duurder? Wacht tot Amerika en Iran ten oorlog trekken dan zal de olie pas duurder worden, nu is het gewoon een platte tax, durf dat nu eens gewoon eerlijk toe te geven,de mensen zijn niet achterlijk hoor heren politici.
  • Gerrit Mangé

    5 jaar geleden
    De regering zit met 12 miljard schulden die moeten aangezuiverd worden,wie anders dan de werkende Belg gaat dat betalen? Maar koop vooral allemaal een electrische auto,die mag je dan niet meer opladen als je thuiskomt want de leverancier wil de prijs nu al omhoog en het is nog geeneens winter,wanneer ze bepaalde gebieden moeten afschakelen van de grid opdat niet alles plat gaat.
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Waar is de gefundeerde uitleg want de olieprijs schommelt al maanden rond dezelfde prijs. Is dit weer een verkapte manier om nog meer belastingen te innen?