De lichamen van het koppel werden gisterenmiddag gevonden in hun woning in de Soucellestraat.
Volledig scherm
De lichamen van het koppel werden gisterenmiddag gevonden in hun woning in de Soucellestraat. © RTL Info

Lena (66) en Henry (69) dood aangetroffen in Doornik: “Gepensioneerde Vlamingen die al 15 jaar in dorp woonden”

De twee zestigers die gisteren dood zijn aangetroffen in Thimougies, een deelgemeente van Doornik (Henegouwen) waren gepensioneerde Vlamingen die al vijftien jaar in het Waalse dorp woonden. Dat meldt RTL Info. Lena (66) en Henry (69) stierven geen natuurlijke dood, bevestigde het parket eerder al. Volgens Waalse media werden ze doodgestoken.

7 reacties

  • Yves Pinoy

    5 jaar geleden
    @Ronny Cockuyt: wees er zeker van dat in België qua moorden het nog best meevalt. Je moet de cijfers en statistieken van interpol eens grondig bekijken. België is op dat gebied toch nog een van de betere van de klas. Maar dat gezegd zijnde: elke moord is er één teveel. Hopelijk vinden ze de dader(s) snel zodat gerechtigheid kan geschieden. Als er geen procedurefouten worden gevonden! Want daarin zijn we wereldkampioen, met een beperkt groepje advocaten die gespecialiseerd zijn in deze materie.
  • Danielle Duym

    5 jaar geleden
    Inderdaad Viviane. Arme mensen. Ik leef ook mee met de persoon die hen gevonden heeft. Vreselijk.
  • Evy D'Eer

    5 jaar geleden
    Allez snap niet waarom dit kan. Echt erg. Sterkte aan de familie en kenissen
  • Ronny Cockuyt

    5 jaar geleden
    Zijn er nog landen in europa waarbij meer moorden gebeuren dan in Belgie,volgens de grote van de bevolking is Belgie toch wel klein Chicago zeker?je leest hier bijna geen dag of er is ergens een moord geweest.
  • Pol De Vliegher

    5 jaar geleden
    Zeer triestige zaak. Ik hoop dat het niets met geld heeft te maken of één en ander belang naar eigendomsrecht of erfenis kwestie ofzo, want dan moeten de speurders van de Gerechtelijke politie daar bewijslast zien voor te verzamelen. Dat gebeurt in opdracht van de Procureur des Konings en meestal eerst ter plaatste. Hopelijk vinden die Inspecteurs snel getuigen want het zou wel eens een moeilijke zaak kunnen worden, ten spijt de rechtstreekse aanverwanten, vrienden en kenissen, medeslachtoffers!