The Porsche Taycan.
Volledig scherm
The Porsche Taycan. © AFP

Al 700 pre-orders voor eerste volelektrische Porsche in België

Invoerder D'Ieteren Auto heeft in België al 700 pre-orders ontvangen voor de Taycan, de eerste volelektrische auto van de Duitse sportwagenbouwer Porsche. De auto werd vorige week woensdag voorgesteld, de productie is vandaag officieel opgestart. Dat heeft Belga vandaag vernomen bij de invoerder. 

12 reacties

  • Renaat Moerman

    5 jaar geleden
    Heel eenvoudig als ik de opmerkingen hier onder : dus gewoon een bvba starten, zorgen dat deze genoeg winst heeft om door de fiscus aanvaard te worden, dan nog genoeg winst voorzien om de wagen op 5 jaar te kunnen afschrijven. Ik heb het alvast zo gedaan om mijn Tesla te kunnen betalen. O ik heb vergeten te melden dat je uiteraard bij de fiscus moet kunnen bewijzen dat de meeste kilometers voor de zaak zijn, en moet je op de wagen ook een flinke VAA betalen. Ook doen zou ik zeggen !
  • Jaimie Duthoy

    5 jaar geleden
    Aan Jef : zoek eens de eerste wagen van Porche op . Back to their roots
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    En hoeveel van die dingen zijn op de "zaak" besteld en worden volledig boekhoudkun-dig afgeschreven,wat uiteindelijk de doelgroep is om zo'n ding aan de man te bren-gen.?.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Dat is een voiture voor de happy few van Groen.
  • Eric Urkens

    5 jaar geleden
    Lijst geïnteresseerden ophalen bij d'Ieteren en fiscaal volledig uitpluizen. Zelfde oefening bij andere peperdure merken.