EPA
Volledig scherm
© EPA

Dj Armin van Buuren zat in hetzelfde schuitje als Avicii: “Ik was nummer 1 en doodongelukkig”

MuziekDj Armin van Buuren ziet steeds meer de schaduwkant van zijn werk als dj. Dat vertelde hij in het Nederlandse praatprogramma Jinek. Hij begrijpt de situatie waarin collega Avicii zich bevond voor zijn dood perfect, klinkt het. “Ik was zelf ook nummer 1 van de wereld, maar doodongelukkig.”

6 reacties

  • Marie Jeanne Robert

    5 jaar geleden
    Terecht dat hij de middelen heeft om er uit te stappen, maar wel goed dat hij de problematiek probeert bespreekbaar te maken want er zijn er duizenden anderen die vol passie hun werk graag blijven doen ondanks alles en helemaal niet zoveel verdienen als hij, als ze er al iets aan over houden!
  • Marion Van der zanden

    5 jaar geleden
    @michael van damme: jemig ben je jaloers of zo. Spreekt er eens iemand open over de problemen die er zijn, en dan zo kort door de bocht reageren? Word volwassen ajb. Ik denk dat Armin mede zo goed is in wat hij doet omdat hij juist oog heeft voor veel en kan relativeren. Mss moet jij dat ook eens proberen...........
  • Gert De Vries

    5 jaar geleden
    'Hoe Het Danst', Marco praat, Davina zingt soms even en Armin heeft een goeie dance beat gecreëerd. Dj Armin van Buuren deed het toch zeker 2010 nochtans prima
  • Michael Vandamme

    5 jaar geleden
    Stop er dan mee. Moeten we nu compassie hebben omdat je zoveel werkdruk hebt, omdat je meer een meer miljoenen willen binnenhalen. Er zijn mensen met ergere problemen in de wereld, neem eens een pauze of ga eens een paar dagen niet optreden.
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    iedereen is verantwoordelijk voor eigen levenskeuze ! Zaag niet dat je ongelukkig bent en zeker niet als je de financiële mogelijkheden hebt en de gezondheid om iets anders in je leven te beginnen.