Gwendolyn Rutten.
Volledig scherm
Gwendolyn Rutten. © Photo News

“PS en sp.a willen Open Vld federaal dumpen”

PS en sp.a willen niet eindigen in een coalitie met de partijen uit de Zweedse regering-Michel. Toetreden tot een zogenoemde paars-gele coalitie is voor de socialisten alleen mogelijk als Open Vld eerst geloosd wordt. Dat bevestigen hoofdrolspelers in de top van beide partijen aan De Standaard.

320 reacties

  • danny janssens

    5 jaar geleden
    het bommetje van de PS heeft blijkbaar zijn doel niet gemist
  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    rutten aftreden en meer Vlaams worden spa en ps dumpen jullie ogen open aub en dringen
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    De Belgische politiek , is 1 van de grootste politieke corrupte klucht van Europa. Al Capone ( 1939) het zich goed thuis gevoeld in de Belgische politiek .
  • Pat Debal

    5 jaar geleden
    De enige oplossing zijn nieuwe verkiezingen want als ze zo verder doen komen we weer op de vorige 5 jaar net hetzelfde tegen
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Ik begrijp de liberalen niet meer, alles mag, alles moet kunnen, maar je moet tot niets verplicht worden allemaal van uit het oogpunt om van de gewone burger een onderdanige slaaf te maken. Stond Van Holsbeeck ook niet op de MR lijst in Brussel. Denktank Liberales,'Een respectabele job maakt mensen gelukkig, dwangarbeid hoort daar niet bij'. Dat wil zeggen, ga enkel werken als je het leuk vind en wij zorgen dat de onnozelaars voor je werken, kies voor ons zodat wij er beter van worden.