Kim Jong-Un leidde persoonlijk de test, melden staatsmedia uit Noord-Korea.
Volledig scherm
Kim Jong-Un leidde persoonlijk de test, melden staatsmedia uit Noord-Korea. © AFP

Noord-Koreaanse leider Kim leidt zelf test met "supergrote raketwerper"

BuitenlandDe Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft een test met een "supergrote meervoudige raketwerper" geleid. Dat hebben staatsmedia vandaag aangekondigd. Zuid-Korea berichtte gisteren al dat Noord-Korea opnieuw onbekende projectielen had afgevuurd.

9 reacties

  • sam Den belg

    5 jaar geleden
    Alles draait om geld zowel noord korea als amerika willen china afmaken want dat zijn de nieuwe rijken en trump kan dat niet verdragen maar hij wilt niet de aanvoerder zijn ook niet dus spreekt die af met kim dat kim eerste misstap zal zetten en amerika komt nadien wel alles platbombarderen want ze kunnen verlies van wereldoorlog niet verdragen wat tussen haakjes hun eigen fout is geweest
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Zolang Kim "mooie brieven" blijft sturen aan Donald, mag hij rustig voortdoen.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Trump stond erbij en keer ernaar, omdat ze "In Love" zijn zoals Trump dat kinderlijk noemt. Kim die lacht natuurlijk de Amerikanen in hun gezicht uit met de middenvinger in de lucht. Er gebeurd toch niks omdat Trump zo onder de indruk was van de mooie brieven van Kim.
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    En " we zullen zien " zei Trump. En hij was gezien.
  • Maria Wynendaele

    5 jaar geleden
    Wat Duitsland deed in de jaren dertig zich massaal bewapenen en heel de wereld zag het en keek er naar , nu gebeurt het zelfde opnieuw en iedereen kijkt er weer naar .