Vlaams Verkeerscentrum
Volledig scherm
© Vlaams Verkeerscentrum

Regen en reeks incidenten leiden zware Antwerpse avondspits in

De Antwerpse avondspits belooft vandaag een zware dobber te worden door het regenweer in combinatie met een reeks (kleine) incidenten. 

10 reacties

  • dirk verhelst

    5 jaar geleden
    Ik rij dagelijks het ( gelukkig ) beperkte traject aartselaar-antw zuid over viaduct wilrijk , max 90 , als ik dat rijd sta ik precies stil , word langs alle kanten voorbij gevlogen , hopeloos is het hier , voor mij mogen ze morgen alle boetes en sancties voor fout rijgedrag x10 doen , is enige manier voor enig respect en normaler rijgedrag !!!
  • Toon Van Kerckhove

    5 jaar geleden
    Het rotte zijn de vrachtwagens en de lichte vrachtwagens uit PL en Oost Europa. Die lappen alles aan hun laarzen. Op de balken: 70 dan gaan die voorbij aan +90. Dan ongeval en alles uren vast. De balken: proficiat. Het verkeer op de ring in Antwerpen gaat heel veel vlotter. Verbeterpunt: afhandelen en ruimen van een ongeval. Heb heel zwaar ongeval gezien in D: politie zet theodolieten, camera's en heli's in en na 30 min. was iedereen weer aan het rijden. Verplicht een 'Notgasse"!
  • Patje Moyens

    5 jaar geleden
    De staat vangt elk jaar 20 miljard aan taxen,accijnzen,btw,kilometerheffing en verkeersbelasting. En de laatste 10 jaar is er zo goed als niks geïnvesteerd om de verkeerknoop te ontwarren. Kijk dan eens naar Nederland,niet dat daar geen files zijn,maar daar wordt constant gewerkt en daar gaan ze er op vooruit.
  • Peter Hermans

    5 jaar geleden
    Ja het was weer leuk, kom van Middelkerke men dochter ophalen in wijnegem, normaal 1u30,was weral 3u00 rijden. Je word er gwn zot van...... De k alleen dat er weinig aan te doen is behalve zwaar transport enz via andere wegen te vervoeren. 2 op de 10 zijn auto's en de rest vrachtwagens.
  • Patrick Vriends

    5 jaar geleden
    Hopeloos is het !