EPA
Volledig scherm
© EPA

Israëlische omroep eist geld terug na Songfestival-optreden Madonna

ShowbizzVier maanden na de finale van het Songfestival spant de Israëlische publieke omroep KAN een rechtszaak aan over de omstreden act van Madonna (61). De zaak gaat echter niet over haar valse noten, maar over rekeningen die nog altijd onbetaald zijn.

1 reactie

  • Ivo Vangeel

    5 jaar geleden
    Vond heel dat optreden,van begin tot einde ne flop,van Madonna.Heeft hare beste tijd gehad vermoed ik.En,nee,ben genen antie Madonna,maar this en vaststelling.Vind ook,nie slim van organisatie,om zulke lokvogel,te contakteren.
  1. “Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: de zes grootste onthullingen uit het nieuwe album van Taylor Swift
    PREMIUM
    Muziek

    “Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: de zes grootste onthullin­gen uit het nieuwe album van Taylor Swift

    De intieme teksten uit het album ‘The Tortured Poets Department’, dat vrijdag op de wereld werd losgelaten, lijken wel recht uit het dagboek van Taylor Swift (34) te komen. Miljoenen Swifties namen de 31 gloednieuwe nummers grondig onder de loep én daar kwamen heel wat onthullingen uit. Van vlijmscherpe uithalen naar realityster Kim Kardashian (43) tot haar knipperlichtrelatie met Matty Healy (35): wij zetten de zes voornaamste ontdekkingen op een rijtje.
  2. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”