AFP
Volledig scherm
© AFP

Ouders van aan Area 51 opgepakte Youtubers reageren: "Het gaat goed met hen”

ShowbizzHet gaat goed met de twee Nederlandse vloggers die zijn opgepakt bij een geheime locatie van de Amerikaanse luchtmacht. Dat zeggen de ouders van één van hen, Ties Granzier, in een vlog op YouTube. Ze hebben donderdagavond voor het eerst met hun zoon kunnen spreken. Maar dat gesprek willen ze pas delen “nadat ze maandag voor de rechter zijn geweest”.

2 reacties

  • Nicolaas Van Der Weyden

    5 jaar geleden
    Die mogen verdere tripjes vergeten naar Amerika. Welke idioot probeert er nu rond te lopen op Area 51. Deze 2 dus blijkbaar...
  • DenDrogenDave Grigoryan

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat ze er goed van af komen
  1. Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureuze schaduwroyals van Griekenland
    PREMIUM
    Royalty

    Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureu­ze schaduwroy­als van Grieken­land

    Officieel bestaat het Griekse koningshuis al lang niet meer, maar toch is er vandaag nog steeds een koningin, een kroonprins, en een hele horde jonge prinsen en prinsessen. Deze glamoureuze schaduwprinsen en -prinsessen leiden een liederlijk leven vol glitter en glamour. Tot grote ergernis van de Grieken, die jarenlang te kampen hadden met een economische crisis. Al keren enkele Griekse royals zich ook af tegen hun status. “Het is schandalig hoe ze hun weelde in ons gezicht wrijven.”
  2. Waarom achter deze statige gevel in Gent dé BV-hotspot schuilgaat: “Onze duurste jurk kost 14.000 euro”
    PREMIUM

    Waarom achter deze statige gevel in Gent dé BV-hotspot schuilgaat: “Onze duurste jurk kost 14.000 euro”

    Op een steenworp van het voormalige gemeentehuis van Sint-Amandsberg bij Gent, ietwat verscholen, vinden bekende Vlamingen hun ‘place to be’. Van Sarah Puttemans tot Camille Dhont of Miss België Kenza Ameloot: allemaal dragen ze jurken van Atelier ExC. Ontwerpster Ebru Sari – nog steeds slechts 29 jaar oud – vertelt wat de sleutel is tot haar succes, dat intussen tot in Dubai leidt. En hoe zelfs prinses Delphine Boël met haar samenwerkt. “Dankzij de nationale feestdag hebben we elkaar gevonden.” Een boeiend gesprek met een creatieve vrouw die zowaar nooit mode studeerde.
    Gent