Reddingswerkers ontdekten vanuit een helikopter de lichamen van een echtpaar in de bergen (links). Nabij Lecce in het zuiden van Italië werd een wielertoerist doodgereden (rechts).
Volledig scherm
Reddingswerkers ontdekten vanuit een helikopter de lichamen van een echtpaar in de bergen (links). Nabij Lecce in het zuiden van Italië werd een wielertoerist doodgereden (rechts). © RV/Corriere Salentino

Drie Belgen sterven op vakantie in Italië: echtpaar stort samen te pletter, fietser doodgereden door gedrogeerde bestuurder

BuitenlandIn Italië zijn bij twee ongevallen drie Belgen overleden. In de Alpen stortte een echtpaar samen meters naar beneden. Het koppel, allebei 76 jaar, overleefde het niet. Een ander drama gebeurde in het zuiden van Italië, nabij de stad Lecce. Een autobestuurder reed er onder in op een groep fietsers. Een 60-jarige Belg overleed korte tijd later in het ziekenhuis. De aanrijdende bestuurder (36) was onder invloed van cocaïne.

4 reacties

  • Jacques Hillaert

    5 jaar geleden
    Veel mensen zijn al overleden op vakantie dit jaar , triestig, mijn medeleven
  • Jos Indigne

    5 jaar geleden
    Heel veel sterkte aan de getroffen familie s
  • LN Loubna

    5 jaar geleden
    Veel sterkte aan de nabestaanden.
  • jean deprez

    5 jaar geleden
    Veel sterkte voor de nabestaanden. Als fietser neem je dan bijwegen om uit het drukke verkeer te blijven en dan nog wordt je omvergereden door iemand die totaal onverantwoord rijdt (en die waarschijnlijk maar een kleine berisping gaat krijgen in de rechtbank hetgeen aantoont dat dit gedrag maatschappelijk getolereerd is). Ik vind dit zeer pijnlijk, opnieuw veel sterke gewenst aan de nabestaanden.