Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Zes mensen in VS overleden na gebruik e-sigaret: New York verbiedt e-sigaretten met smaakjes

De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, gaat alle elektronische sigaretten met smaakjes verbieden. Enkel e-sigaretten die naar tabak of menthol smaken, blijven toegelaten. De beslissing is het gevolg van de groeiende stroom berichten over Amerikanen die als gevolg van het “vapen” of dampen een longziekte ontwikkelen of zelfs overlijden.

18 reacties

  • David Vrindts

    5 jaar geleden
    De smaakjes mogen ni meer maar menthol en tabak smaak wel... terwijl daar dezelfde stoffen of liquids in zitten ... Begrijpen wie begrijpen kan ...
  • Ghislain Geerts

    5 jaar geleden
    Hoe belachelijk is dit het is niet bewezen dat het van legale producten gaat maar wel van illegale producten die gekocht werden op de zwarte markt en wat zit er daar in .
  • Bertil Smeets

    5 jaar geleden
    Tja roken schaadt de gezondheid zeker?
  • ringo van der pulst

    5 jaar geleden
    Het is duidelijk,als je vaper bent ben je slecht bekeken door de niet rokers maar ook door de rokers die dit gebruiken om hun rookgedrag te verdedigen.Er blijft een verschil tussen een e sigaret en een halve bbq.Om nog maar te zwijgen over wat ze vapen.Lees er eens op na wat je allemaal moet doen om zelf te mengen op een veilige manier.als je dan ook nog op het web van alles besteld zoek je problemen.Tot zelfs de gloeidraden en coils upgraden zijn een hobby.Dan kan het al eens fout gaan.
  • Caesar Lask

    5 jaar geleden
    Tabak maakt elk jaar 300.000 doden. Opiaten elk jaar 70.000 doden. Maar brengt het bedrijfsleven wel miljarden op. Voor 6 doden voeren ze nu een ban in, de wereld op zijn kop.